#JLoBeauty, în curând

La sfârșitul lunii august, artista a împărtășit pe Instagram un selfie cu machiaj natural: piele bronzată și luminoasă, fard de pleoape în nuanțe maronii și ruj nude. Ne-a tachinat atunci cu descrierea „Strălucire la apus. #JLoBeauty vine în curând”.

Artista a postat zilele acestea câteva clipuri lămuritoare: va fi o linie de produse de îngrijire a pielii, o veste minunată, având în vedere că ne dorim acces la secretele tenului ei de invidiat.

„Acesta nu e doar un simplu proiect făcut din pasiune, e un vis ce durează de 30 de ani. Abia aștept să vă împărtășesc secretele mele de îngrijire a pielii!”, a scris Jennifer în descrierea videoclipului postat acum două zile pe Instagram. ( https://www.instagram.com/p/CHoemJPJ7TE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again )

Cert este că noua linie de produse pentru îngrijirea tenului va fi lansată în prima zi de Anul Nou, în 2021. J. Lo pare foarte pasionată de această lansare, iar noi vrem să-i descoperim secretele de frumusețe.

Vedeta în vârstă de 51 de ani este unul dintre idealurile de frumusețe de la Hollywood, așa că nu putem spera decât că produsele ei ne vor oferi un ten sănătos și frumos ca al ei.