Vrei un iubit? Îmbracă-te!

Felul în care te îmbraci poate contribui sau nu la potențialul tău de seducție. Femeile care au stat prea mult timp singure acordă felului în care arată fie prea multa importanță, fie deloc. Stai liniștită, nu vom discuta despre modă și stil. Nu azi! Moda este inventată de femei, purtată de femei, consumată de femei și evaluată de femei! Deci… unde sunt bărbații în această ecuație?

Cercetările din neuropsihologie ( studiul relației dintre creier și comportament)  ne dezvăluie că la bărbatul care are de-a face cu o femeie îmbrăcată atractiv, se vede o creștere a activității neuronale într-o zonă micuță din interiorul creierului ce se numește” amigdală” și este un fel de centru al plăcerii.

În momentul în care te vede un bărbat pentru prima oară, fii sigură că nu se va gândi în primul rând la principiile de viață pe care le ai. Primul lucru pe care-l va observa este ambalajul- adică felul în care arăți. Iar cum ești îmbrăcată și ce transmiți tot de asta ține.

Prima impresie este extrem de importantă iar șansele de schimbare a opiniei mai apoi tind spre zero.

Interesant … Nu-i așa? Și acum întrebarea este, de fapt, când vine vorba de îmbrăcămintea femeii: CE NU ESTE ATRACTIV PENTRU UN BĂRBAT?

ACCESORIILE NU TE FAC MAI ATRACTIVĂ!

A pune accesorii la ținuta pe care o ai nu este un lucru ră. Doar că din punct de vedere al atractivității, bărbații vor prefera femeia cu cât mai puține accesorii-poșete, bijuterii, eșarfe, ceasuri, etc. Bărbații nu apreciază senzualitatea femeii după accesorii, oricât de valoroase ar fi. Așa că poșeta de 1000 de euro nu îți va garanta o invitație la cină. Perfect accesorizată, vei atrage privirea poate chiar invidia multor femei, dar nu și a bărbaților.

HAINELE CU IMPRIMEURI.

Dacă ești o tipă moartă după imprimeuri -floricele, bulinuțe, animăluțe etc- îmi pare rău să te dezamăgesc, dar nu vei stârni deloc atracția unui bărbat! Ce fac cu siguranță aceste imprimeuri? Îi distrag atenția de la fața ta, de la voce sau de la atitudine. O să înceapă să numere bulinuțele de pe rochița ta!

HAINELE PREA STRÂMTE SAU LĂLÂI.

Hainele prea strâmte, prost croite, fuste care abia te acoperă sau un decolteu până la buric atrag atenția bărbaților. Cu siguranță! Dar asta nu înseamnă că vei fi mai atractivă pentru ei! Vei transmite un “mesaj ieftin” de disperare. Și este important să te întrebi ce vrei: Să atragi atenția sau să fii atractivă pe termen lung? Înțelegi diferența?

Oricât de comod ar fi să porți haine largi, nu fac deloc plăcere ochiului masculin. Noi, femeile, din dorința de a ne ascunde unele părți ale corpului care nu ne plac, o dăm în bară spectaculos. Mai bine îmbracă-te astfel încât să pui în valoare ceea ce este frumos la tine și îți place mult.

CUM SĂ MĂ ÎMBRAC CA SĂ FIU SUFICIENT DE ATRACTIVĂ ÎNCÂT BĂRBATUL SĂ FACĂ PRIMUL PAS?

Secretul este foarte simplu. S-ar părea că este cu atât mai greu de pus în practică cu cât este mai simplu. Ca să fii atractivă, trebuie mai întâi o atitudine degajată și deschisă, cu ochii vii, în combinație cu o ținută care exprimă doar puțină provocare sexuală. Nu te așteptai la asta? Nu-i nimic. Iată ce spun cercetările: majoritatea bărbaților se simt atrași de femei care se îmbracă cu haine de o singură culoare și croială simplă. De asemenea, se simt atrași de talie, de încheietura mâinii, de gâtul dezgolit( așa că lasă eșarfa acasă), de gambele dezgolite, de curbura sânilor și a feselor. Adică tot ce păstrează sau imită linia corpului de clepsidră. El nu are nevoie acum să te vadă dezbrăcată, ci vrea să își imagineze cum ai arăta fără haine, fără make-up și păr coafat.  Dacă te îmbraci mai aproape de aceste variante, o să stârnești imaginația unui bărbat și dorința lui de a-i fi parteneră … de drum.. de VIAȚĂ!

Un articol semnat de Aida Ciortan, ambasadorul designerilor români la Constanța