Cum poate un hair-dresser să te ajute să creezi viața pe care ți-o dorești?

Fii pregătit mereu! Răspunde numai întrebărilor la care vrei.
Controlează-ți starea și cum reacționezi la orice.
Adu valoare în tot ceea ce faci. Fii maestru acasă și la birou.
Apreciază ceea ce ai. Asta poate fi noua ta viață!

Deține tu toată puterea chiar și în doar 5 minute.

 

Atât îi ia lui Kristian Brașoveanu să îți deslușească starea/firea/personalitatea și să știe ce ai nevoie ca să reușești în orice aspect al vieții tale, căci domeniul frumuseții și în special, cel al îngrijirii părului femeilor este o artă veche, și ar avea, spun specialiștii Institutului de cercetare al Pilozității Femeilor din Chicago, legătură directă cu influențarea personalității și a spiritualității femeii.
De aceea unele femei simt puternic o schimbare sau o scurtare a părului ca pe o pierdere a ceva vechi despre ele și regăsirea unui nou stil  de viață, mai bun, odată cu schimbarea de stil de coafură.

Kristian, căci ne referim la erudiție Germană, nu este doar numele acestuia, ci și numele business-ului profesionist -Kristian Brașoveanu – HAIRSTYLING  &  BEAUTY  PROFESSIONAL pe care îl conduce din postura de manager, hair artist cu formațiune de master de peste 10 ani ( face parte dintre membrii de elită Wella  Professionals), din actualul studio Vanilla Hair – Constanța.

“O dorință mare este despre ce vreau să creez, despre ce vreau să mai învăț, despre ce mari maeștrii vreau să urmăresc la cursuri
de perfecționare; să înțeleg natura femeii în strânsă legătură cu părul ei și ea insăși ca să-i aduc aspectului estetic, și automat vieții ei,
un plus de valoare și calitate care i se potrivesc 100%. Și asta se vede pe clientele mele: sunt numai femei care se iubesc, care se îngrijesc de ele și de părul lor. Această preocupare despre ele, se vede imediat în starea lor, sunt fericite și mai încrezătoare decât atunci când le-am cunoscut! Asta este totul pentru mine. Iar eu nu am cum, decât să dau ce am mai bun […].  Apoi o altă dorință mare e ca eu să fiu mai bun, mai profesionist decât am fost ieri, mai fericit cu cei dragi și clienții mei, colegii mei din Vanilla Hair Studio. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru mine, ca om de creație, căci asta îmi determină calitatea vieții și acest lucru,
vin și îl aduc înapoi celor care își lasă părul în mâinile mele…” spune Kristian, hotărât și determinat să răspundă afirmativ unei invitații la un alt seminar de specializare VIP cu Liuba Trofaniuc, maestrul său formator.

Astfel, Kristian înlătură mitul conform căruia un stylist, un artist se ocupă de alții, dar mai puțin de el – Nu! El se ocupă de toate: arată impecabil, caută numai calitatea nu doar în viața personală ci și în cea profesională, se antrenează continuu și nu omite nimic din ce îi poate îmbunătăți valoarea și  specializarea.

Fără a sta departe de viața personală, de familie, foarte riguros cu îndeplinirea programului în care include totul, pasionat și implicat 100% în industria de hair styling & beauty, Manager & Fondator al brand-ului personal KRISTIAN BRAȘOVEANU – HAIRSTYLING  &  BEAUTY  PROFFESSIONAL din cadrul Vanilla Hair Studio, unul dintre cele mai de succes companii de hairdressing & styling, foarte popular printre femeile din Constanța dar și din România și accesat și de femeile din afara țării, pentru transformări estetice remarcabile, Kristian Brașoveanu inovează – aduce plus în domeniul său prin creațiile sale, prin pregătire de cromatică și chimia culorilor, este master trainer internațional și hair artist.

 

 

Studioul KRISTIAN BRAȘOVEANU – HAIR STYLING  &  BEAUTY  PROFESSIONAL din cadrul Vanilla Hair Studio are în portofoliul de clienți și proiecte, unele dintre cele mai apreciate și  inovatoare lucrări, în industria hair styling și de unele dintre cele mai recunoscute nume din întreaga lume și cu fiecare participare în competiții naționale și internaționale de profil.

Doar sub marca KRISTIAN BRAȘOVEANU – HAIR STYLING  &  BEAUTY PROFESSIONAL poți participa la cursuri și poți descoperi tehnica și  secretele domeniului pe care Kristian ți le pune la dispoziție prin licențerile și certificările obținute, însă numai dacă ești pregătit 100% de un domeniu provocator și pentru care munca, investiția constantă și cunoștințele dobândite continuu stau ca dovadă de rețetă pentru succes,
însă nu plasate după talentul și vocația pe care un ochi format le vede ci după cum ține mâna pe foarfecă.

Astfel, se dezvoltă în acest an 2020, prima soluție “Kristian-VIP-hair” care oferă în Constanța posibilitatea unei programări în regim de urgență, de care se va ocupa numai specialistul Kristian și pentru care serviciul va fi disponibil fără programare și cu folosirea rapidă a unei tehnici secrete de îngrijire și coafare folosite doar de el.

 

Câștigător încă din anul 2010 al premiului I la Competiția Națională a Hairstilistilor România,  participant VIP la numeroase competiții online și offline Kristian este hairstyling trainer în conferințe, workshop-uri, prezentări alături de unii dintre cei mai cunoscuți hairstylisti ai lumii.

pagina Facebook:
Kristian Brasoveanu

pagina Instagram :
kristian_brasoveanu

contact cursuri naționale:
0731 624 934

Vanilla Hair Studio
str. Vasile Canarache nr. 4, Constanța 900178
(Zona Centrul Vechi Tomis –  în spatele Liceului Eminescu)

pagina Facebook:
Vanilla Hair Studio