“ALWAYS BELIEVE IN MAGIC”

Cred că este important să facem lucrurile cu pasiune, să credem în visele noastre și desigur să muncim până le transformăm în realitate.
Pasiunea pentru pălării se pare că a început încă de mică, pe când o priveam pe bunica mea cu ce eleganță le purta și îmi plăcea să creez ținute cu hainele și bijuteriile ei. O parada modei în fața familiei era nelipsită 😁.
Până să ajung să mă joc cu pălăriile am cochetat cu designul vestimentar, curs pe care l-am terminat la centrul cultural de arte Teodor Burada cu doamna profesoară Lucia Niculescu.
Natura îmi este sursă de inspirație principală și arhetipurile animă și animus, feminin și masculin; ador să mă plimb pe malul mării și să creez poezii … în versuri sau pe pălării.
Pălăriile sunt realizate din fetru natural, prietenos cu mediul iar de cele mai multe ori modelele sunt unicat și se personalizează după dorințele clienților.
Cam atât despre mine și despre ale mele Poezii pe Pălării, vă invit să urmăriți ultima colecție lansată recent, Wild flower Autumn|Winter 2020|2021.
Un articol semnat de  Bianca Miloș