Silviu Axelerad sau MORE IS MORE, LESS IS A BORE

Să fii tu însuți este o adevărată provocare atunci când vine vorba de secolul XXI. Atunci când toți urmează tendințele și te păzesc ca niște vânători de după colț să dea un verdict outfitului tău, ai destul curaj să le spui Așa sunt eu!?

Silviu Axelerad, o imagine fascinantă și controversată în același timp, a reușit să își creeze un stil personal care să dărâme regulile moderne minimaliste și să arate că moda nu cunoaște ideea de prea mult. Nici moda, și nici omul care știe ce vrea. Cu toții avem doar 24 de ore într-o zi, dar unii reușesc să găsească timp pentru toate.

Student la medicină, scriitor, iubitor de modă, Silviu dovedește că un om înzestrat reușeste să fie multilateral și pluritalentat, performând în domenii pe cât de fascinante, pe atât de diferite.

 

 


Moda reprezintă o pasiune aprinsă pentru tânărul scriitor și viitor medic, iar stilul lui, construit cu mult simț estetic susținut de piese de colecție aparținând marilor case de modă, arată că un mix and match de branduri, alături de o atitudine ce denotă rafinament, conturează un fashion icon ce fură privirile trecătorilor și stârnește curiozitatea. Cum rămâi autentic, când tendințele influențează atât de mult eul? Cum devii imprevizibil într-o lume plină de așteptări? Crezând în tine și în ideile tale! Silviu reprezintă un model în această privință. Încă de când era un simplu elev, a știut să își valorifice înclinațiile și a dat formă visurilor sale. Bazându-se pe o cultură impresionantă și o imaginație educată și complexă, Silviu a scris două cărți și iată, acum, devine directorul unei reviste de modă. Secretul? Curajul și dorința aprinsă! Tânărul nu se teme să fie în centrul atenției, afirmând că ținutele sale atrag atenția ca un magnet, chiar și atunci când nu își propune acest lucru, adoptând combinații din cele mai stilate, chiar și într-o vizită la piață.

Coco Chanel ne încurajează să fim ceea ce ne dorim, nu ceea ce lumea se așteaptă să fim. Totuși, animale în jungla socială, trăim inspirând în fiecare secundă un aer impregnat de prejudecăți și opinii neinformate, interiorizând dorințe și limite care nu ne aparțin, rămânând, de multe ori, într-o zonă de confort inconfortabil, ajungând să confundăm ceea ce simțim, cu ceea ce simt alții.

Tânărul nostru burghez părăsește orice posibilă zonă de confort, găsind într-o zonă excentrică firescul și detașarea. Învăluit într-o armură de încredere și mister, Silviu te face să îți dorești să afli mai multe din al său budoir.