Sibel Cristea: „Să fim frumoase într-un mod sănătos!”

Fashion fads may come and go, but a woman's closet is incomplete without a wardrobe staples that never go out of style. It is the prevailing styles in behaviour and the..

Sănătatea ochilor și a genelor, calea sigură spre armonia și frumusețea feței. Sibel Cristea, tehnician în extensii de gene ne-a dezvăluit câteva dintre secretele acestei meserii.

Sunt mii de specialiști în România, pe care îi numim tehnicieni în extensii de gene. Și totuși, în țara noastră nu este recunoscută ca meserie…

Sibel Cristea: Da, acesta este handicapul nostru, nu suntem recunoscute deși lucrăm de peste 5 ani în România. Se știe despre aplicarea extensiilor de gene. Eu mă lupt cu acest lucru, doresc să fac cumva să primim recunoașterea meritată, pentru că e o meserie care în momentul de față implică foarte multe lucruri, iar la nivel național există campionate internaționale de gene organizate în România(cu un real succes), cursuri. Sper să se audă că vrem asta și să intrăm în legalitate completă cu această meserie.

În ce constă munca ta? Tot mai multe doamne și domnișoare recurg la această tehnică…

Sibel Cristea: Este o procedură extraordinar de bună și benefică nouă, femeilor. După cum știm, timpul ne lipsește cu desăvârșire în zilele noastre. Pierdem foarte mult timp cu machiatul, aranjatul în fiecare zi.Aceste extensii de gene efectiv ne prelungesc frumusețea. Procedeul durează cam o oră și jumătate. Se aplică pe fiecare geană naturală, nu se atinge pleoapa, nu are efecte secundare, și presupune aplicarea unor fire de mătase sintetică pe fiecare genuță. Purtarea lor poate ține de la 3 săptămâni până la 6 săptămâni, apoi se face acea întreținere, exact ca la unghiuțe sau ca la vopsit. Se întrețin în funcție de regenerarea noastră.

Extensiile de gene se personalizează în funcție de clientă?

Sibel Cristea : Absolut, pentru că suntem persoane diferite. În funcție de culoarea părului, a tenului, în funcție de ce anume vrem noi ca să ascundem ce ne dezavantajează sau să evidențiem ceva anume(cunoarea ochilor) sau să ajustăm o pleoapă căzută.Da, toate extensiile de gene sunt personalizate.Consultul premergător acestei proceduri este foarte important. Eu vorbesc foarte mult cu clientele înainte, mai ales la prima procedură. De obicei clientele mele mă ascultă și eu le arăt ce le avantajează. Și ele se lasă pe mâna mea.

Se caută extensiile de gene la Constanța?

Sibel Cristea: Absolut! Se caută la nivel național. Din ce în ce mai multe doamne apelează la acest serviciu și îmi doresc ca serviciile oferite de noi să fie de înaltă calitate. Tocmai de aceea eu organizez și evenimente care sunt dedicate colegelor mele de breaslă, unde învățăm ultimele trenduri, ultimele noutăți în domeniul sănătății, pentru că, așa cum se întâmplă în orice meserie, mereu trebuie să dai un update la tot ce ai învățat.

Ce greșeli ai observat că fac doamnele?

Sibel Cristea: Este o întrebare care pe mine mă agită în interior. Greșeala cea mai mare este că apelează, bazându-se pe alte criterii, la non-profesioniști. Ar trebui să ne gândim că frumusețea este naturală, iar noi dacă vrem să schimbăm ceva trebuie să fim sigure că alegem exact persoana profesionistă, specializată și educată în acest sens. Eu le recomand doamnelor să facă o cercetare înainte să se dea pe mâinile cuiva.

Leave a Reply