Cum folosim eficient voucherele de vacanță

Pandemia a pus la pământ o muncă de ani de zile, oameni, dar și vise. Visam cu toții la o vacanță în afara granițelor țării, la vacanțe exotice sau la cele mai interesante activități.

Anul acesta a fost anul vacanțelor interne. Tichetele de vacanță sunt un bun prilej de a călători, de a ne cunoaște țara și bogățiile ei. Comorile ascunse pe care țara noastră le deține și așteaptă să fie descoperite, istoria și poveștile de mii de ani ce se lasă descoperite odată cu fiecare vizită a fiecărui turist ce pășește pe vestigiile istorice. E România, tărâmul binecuvântat de Dumnezeu, cu munți, ape și câmpii și unica Deltă din Europa.

Statul român a acordat angajaților din sistemul bugetar tichete de vacanță pentru ca românii să își cunoască țara. Deși tot mai mulți aleg să își vândă tichetele de vacanță, lucru total ILEGAL, dar pe care nimeni nu i-a amendat, putem folosi aceste tichete de vacanță care ni s-au oferit pentru relaxare, odihnă și timp petrecut cu familia, în două moduri.

Să folosim tichetele pe cont propriu și anume fără a apela la o agenție de turism. Să mergem la un hotel și să plătim direct la locație. Ce beneficiezi dacă o faci pe cont propriu? Cazare și masă, te poți duce la orice hotel din România care acceptă plata cu vouchere de vacanță și cel mai important sunt acreditate de Ministerul Turismului, beneficiezi doar de aceste servicii din cadrul hotelului.  NU puteți să achitați cu ele, transportul, bilete de intrare la obiective sau alte servicii turistice, nu puteți să le folosiți doar la restaurant.

Cel de-al doilea mod, să le folosim printr-o agenție de turism. Care sunt beneficiile?! Apelând la o agenție de turism îți poți lua un pachet complet de servicii turistice.

Ce poate conține un pachet de vacanță: minim cazare și masă, servicii extra: transport (avion, autocar, tren, doar pe teritoriul României), intrările la obiectivele turistice, bilete la evenimente(operă, teatru, spectacole, Untold), intrările la Aquapark, etc. Beneficiezi în plus de consiliere gratuită în alegerea vacanței. Ai alături de tine agentul tău de turism, un partener de călătorie virtual pe toată perioada vacanței.

Sfatul nostru este să vă alegeți agentul de turism și să vă consultați în achiziționarea următoarei vacanței. Și nu uitați că aveți lângă voi un partener virtual pe toată perioada călătoriei.

Ce fac cu tichetele de vacanță existente, pentru că mi-e frică să nu le pierd?

Dacă ai această frică e bine să fii totuși precaut și să vii într-o agenție de turism și să le dai spre decontare. Astfel agenția de turism are timp să deconteze tichetele tale și vei obține un voucher în alb din partea agenției de turism. Practic ai un credit pentru a pleca în vacanță, ÎN ROMÂNIA, oricând dorești. Nu trebuie să alegi o perioadă de vacanță acum, nu trebuie să îți alegi destinația sau locația de cazare. Nu vrei să pleci anul ăsta, o poți face la anul sau peste doi ani, banii tăi sunt astfel salvați.

Așteptăm să reîncepem activitatea și pregătim câteva pachete pentru curajoși. Tu, accepți provocarea?! Urmăriți-ne și vedeți ce pregătim în câteva zile alături de partenerii noștri!

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și sperăm să vă vedem în siguranță și sănătoși în destinațiile de vacanță. Cu zâmbetul pe buze, cu grijă și atenție, ne revedem data viitoare cu noi informații despre vacanțe și călătorii aici pe AxeleradsBoudoir.

Sunt Ionuț Chirică – managerul agenției de turism Johny Touring și vă dau întâlnire pe data viitoare.