Unde călătorim iarna asta?

Dacă data trecută am vorbit despre vacanțele de Crăciun și Revelion în România, astăzi vom vorbi despre vacanțele în străinătate.

Care sunt țările care își deschid la această oră granițele pentru turiști, ce oferte de vacanță au pregătit hotelierii și agențiile de turism, unde plecăm de Revelion sau de Crăciun în acest an.

Pentru pasionații de călătorii, pentru cei ce aveau în plan în fiecare lună să călătorească și să descopere noi teritorii și tradiții, pandemia de COVID-19 le-a dat peste cap toate planurile. Unii dintre ei alegând să descopere România, alții să călătorească în destinații ce nu au necesitat test PCR sau care sunt sigure din punct de vedere al sănătății.

Bulgaria, Grecia, Turcia sunt printre cele mai frecventate destinații de vacanță în acest an de către români în special.

Crăciun și Revelion aproape de casă în acest an, dar unde?!

Pentru cei ce preferă să își petreacă Crăciunul sau Revelionul mai aproape de casă, dar nu în România, Bulgaria pare să fie o destinație cerută în acest an.  Un sejur de 3 nopți de Crăciun cu ALL INCLUSIVE si program special de Crăciun la un hotel de 4 stele din Constantin și Elena, pentru 2 persoane pleacă de la 326 euro/cameră/sejur. Nisipurile de Aur pentru Revelion tarifele pornesc de la 360 de euro/cameră/sejur de 3 nopti la un hotel de 3*, iar pentru un hotel de 5* pentru același sejur de 3 nopți tarifele pornesc de la 526 euro/cameră/sejur cu ALL INCLUSIVE.

Pentru Revelion 2021 oferta bulgarilor este una foarte vastă. Pentru 3 nopti de Revelion în Bansko turiștii vor plăti de la 423 euro/cameră/ sejur la un hotel de 3 stele cu mic dejun si cină de revelion. Pentru un hotel de 4 stele vor plăti de la 485 de euro/cameră/sejur.

Turcia și-a pregătit și ea ofertele pentru acest sfârșit de an. Turcii au renunțat până în acest moment la testul PCR și își așteaptă turiștii cu stil, eleganță și opulență specific lor. O vacanță de Crăciun în Antalya pleacă de la 423 de euro/pers/sejur cu avion inclus pentru 5 nopți în regim ALL INCLUSIVE. În timp ce de revelion pentru același program tarifele pleacă de la 493 de euro/pers/sejur.

Nu doar Antalya este căutată în această perioadă ci agențiile de turism au creat circuite cu autocarul pentru cei ce vor să descopere Turcia, astfel în Istanbul pentru 4 nopți de revelion cu autocarul pleacă de la 175 euro/persoană/sejur. În timp ce un circuit de 8 zile în Cappadocia de Revelion pleacă de la 675 euro/persoană/sejur.

Chiar și un circuit în Barcelona de 10 zile cu schi în Andora nu ar fi o soluție greșită pentru pasionați. Tariful unui astfel de pachet pleacă de la 1190 de euro/pers/sejur.

Vreau să îmi petrec Crăciunul și Revelionul într-o destinație însorită, dar nu știu unde?!

Pentru cei ce iubesc soarele și căldura Egiptul este o destinație deschisă pentru turiști. Tarifele pleacă de la 566 de euro/pers/sejur 7 nopți la 5* de Crăciun și de la 750 de euro/persoană/sejur 7 nopți 5* pentru Revelion 2021.

Un circuit prin Maroc de Revelion 2021 nu e o alegere greșită. De la 1295 de euro/persoană/ 9 zile vă veți bucura de culorile fascinante și cultura marocană în noaptea dintre ani.

Pentru cei ce preferă DESTINAȚIILE EXOTICE, de multe ori exclusiviste prin natura tarifelor ridicate, avem și pentru ei câteva tips-uri cu destinații ce abia așteaptă să-i primească.

Republica Dominicană – Punta Cana vă oferă tarife pentru Revelion 2021 de la 918 euro/persoană/sejur cu ALL INCLUSIVE.

Rio de Janeiro pentru Revelion 2021 pleacă de la 1890 de euro/persoană pentru 9 zile.  Cuba de Revelion 2021 pleacă de la 2380 de euro/persoană pentru 11 zile.

Kenya o destinație mai puțin căutată, dar surprinzătoare pleacă de la 1790 de euro/persoană pentru 10 zile. Sri Lanka își așteaptă și ea turiștii. Pentru 10 zile de aventură, soare și relaxare turiștii vor plăti de la 1790 de euro/persoană.

Am lăsat la urmă destinațiile vedetă pentru cei ce doresc să își petreacă vacanța în locuri aparte.

Un revelion de 5 nopți în Zanzibar pleacă de la 1299 euro/persoană, în timp ce în Maldive 10 zile de relaxare pleacă de la 2990 de euro/persoană.

Un circuit în Panama și Costa Rica de 12 zile pleacă de la 2000 de euro/persoană, iar un sejur de 8 zile în New York pleacă de la 1350 de euro/persoană.

Toate informații sunt în curs de actualizare în funcție de ce decid autoritățile cu privire la măsurile de siguranță pentru combaterea și răspândirea COVID-19. Pentru o informație exactă contactați agenția de turism.

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și sperăm să vă vedem în siguranță și sănătoși în destinațiile de vacanță. Cu zâmbetul pe buze, cu grijă și atenție, ne revedem data viitoare cu noi informații despre vacanțe și călătorii aici pe AxeleradsBoudoir.

Sunt Ionuț Chirică – managerul agenției de turism Johny Touring și vă dau întâlnire pe data viitoare.