Lângă o femeie fericită , toată lumea este fericită!

Femeia mereu tensionată și nervoasă respinge foarte mult. Nimeni nu-și dorește să stea in preajma ei, îți dă o senzație neplăcută și pe bună dreptate. Astfel de femeie trage energetic în jos bărbatul și familia în general. În această familie toată lumea este nefericită. Nevroza este o problemă serioasă care se formează la femei de la oboseală , puține ore de somn, stres, tensiune, responsabilitate prea mare și lipsa de resursă personală.
Femeia care nu știe sa trăiască în plăcere și satisfacție , garantat va fi o femeie nervoasă și nefericită. Relaxarea este cheia către succes și fericire. Fiecare femeie este obligată să-și acorde zilnic timp de calitate ( somn, alimentație , plimbare, dezvoltare). Zilnic , măcar jumătate de oră să-și trăiască viața în plăcere și satisfacție, să facă doar ceea ce vrea și nu ceea ce trebuie. Ritualurile de relaxare sunt necesare zilnic în programul femeii. Eu mi-am propus să încep ziua, fără să mă dau jos din pat, cu 10 minute de relaxare totală. Nu pentru că ma trezesc obosită și pentru că începând ziua astfel, voi pluti prin viață foarte relaxată, fericită , cu zâmbetul pe buze și voi fi un magnet pentru evenimente pozitive , conform stării mele interioare.
Puterea femeii stă ascunsă în relaxarea sa. Prin relaxare ea eliberează energie. Nevroza, dragele mele, duce la psihoză și asta nu se remediază. Aveți grijă de starea voastră interioară. Asta este tot ce contează. Doar prin starea ta îți creezi realitatea conștientă. Lângă o femeie fericită , toată lumea este fericită!
Un material realizat de Aida Ciortan, ambasadorul designerilor români la Constanța și administratorul magazinelor Blizzard Fashion.