Nu te naști femeie, ci devii!

Aparent un trup abia creionat, căreia îi simțeai prezența fără să fie nevoie să îl privești,realmente însă un spirit uriaș și atât de evoluat,încât aveai tendința să-i mulțumești Divinității pentru asemenea privilegiu. Dorința de hiperbolizare în ceea ce privește caracterizarea lui, vine să confirme opulența și personalitatea lui. Haina pentru el este de fapt o extensie a interiorul lui,extremă în care el fuge și fură eleganța supremă, abordând un limbaj nonverbal spre a confirma asta.

Momentele noastre de lansare în lumea fashionului au coincis întâmplător sau nu. Pe ultima sută de metri ne doream sa abordăm o figură unică și atipică stilistic vorbind. Era culoarea ce spărgea liniarul, publicul nostru țintă fiind femeia simplă, în care noi să forăm pentru ai scoate la Iveală feminitatea și unicitatea. El era confirmarea că prin ceea ce porți te identifici, că toți indicatorii personalității tale stau așezați pe fiecare detaliu din outffitul tău. Adeseori nu îndrăznim, stăm confortabil în cochilie preferând mediocritatea,când în noi zac perle nestemate.

Pornind de la propriile experiente și trecând prin toate etapele ce preced momentele 0 ale vieții, am conștientizat de fapt cât de mult ne influențează modul în care ne îmbrăcăm. Am numit-o terapia în oglindă, pentru că reflexia oglinzii este de fapt radiografia eului tău,cel care se face bucăți atunci când te rătacești,urmând ca tu sa le îmbini perfect realizând cel mai frumos puzzle, identitatea ta. Ne-am dovedit că se poate, ca în locul unei lamentări teoretice, poți face contrariul, poți ieși din tipare și te poți bucura de astfel de experiente sfidând anxietatea și tratand-o cu armele ei letale. Un stilleto și un outffit reușit v-a stârni admirații, un ruj rosu îți va confirma cât de frumoasă ești, iar fiecare pas pe care îl faci va reconstrui imaginea din oglindă. Nu dramatiza, sunt cele mai propice momente pentru ca tu să faci toate astea, renașterea e chiar ca o a doua viață, în care tu vei triumfa, mai puternică și mai frumoasă decât în cea anterioară.

Am acceptat sceptice provocarea lui, temătoare că nu ne vom ridica așteptărilor. Ne-a încurajat spunându-ne că simplitatea este foarte greu de realizat și că uneori veridicitatea stă în felul în care alegi să o porți ca și accesoriu, definind astfel personalitatea ta.
Dacă aș face o paralelă, traducând toate astea, m-aș duce în colecțiile Chanel unde un deux pieces clasic și un colier cu perle, ar fi cel mai autentic certificat al feminității.

Nu te naști femeie, ci devii! Coco Chanel

Sursa foto: wordpress.ro